Heatweed vernieuwt MiD 3.0 heetwaterinstallatie

Heatweed Technologies vernieuwt de MiD 3.0 heet water onkruidbestrijdingsmachine. Volgens de fabrikant is de machine lichter en kleiner, terwijl de capaciteit is toegenomen.

Bij de MiD 3.0 zitten alle componenten zoals een slanghaspel en een watertank verwerkt in de machine. De behuizing is gemaakt van gerecycled materiaal. Via een kleurendisplay aan de zijkant stel je de machine in. Volgens de fabrikant zorgt de ATR (Actieve Temperatuur Regeling) voor een accurate temperatuur.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.