GTH 2019: 2,4 m breed heggen scheren

In de stand van Becx Machines op GroenTechniek Holland staat deze 2,4 m breed werkende heggenscheerder. Hij is bedoeld om verticaal te werken aan een hydraulische arm.

Deze 2,4 m versie werd speciaal gebouwd voor een klant van Wim van Breda en wordt nu opgenomen in het programma van Becx Machines. Erwin Hommen van Becx Machines meldt dat deze noviteit in Moergestel wordt gebouwd en dat de componenten komen van toeleveranciers uit de regio. De richtprijs voor deze slagvaardige knipper/scheerder is 17.900 euro exclusief de btw.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.