Nieuwe klepelmaaiers voor Bobcat graafmachines

Bobcat heeft een serie nieuwe zelfnivellerende klepelmaaiers voor minigraafmachines in het programma. Een van de maaiers is de SL FM 60, standaard uitgerust met 32 messen en geschikt voor het maaien van hoog onkruid en begroeiing.

Naast de SL FM 60 presenteert Bobcat de SL FM 85. Beide maaiers zijn geschikt voor de Bobcat E17 en E20 (1,7 – 2 ton) en de E26 en E35Z (2,6 – 3,5 ton). De SL FM 60 heeft een maaibreedte van 600 mm en vraagt een hydrauliekopbrengst van 16-38 l/min. De SL FM 85 klepelmaaier heeft een maaibreedte van 850 mm en een hydraulisch debiet van 36-70 l/min. Deze maaier is leverbaar in zowel hameruitvoering voor het zware werk als mesuitvoering.

Veiligheid

De maaiers hebben een trommelremcircuit dat ervoor zorgt dat het werktuig binnen 12 seconden stopt. En om de veiligheid nog verder te vergroten hebben de machines beschermkappen om eventueel wegschietend puin tegen te houden. Beide maaiers hebben rollers die ervoor zorgen dat de contouren van het maaioppervlak goed gevolgd worden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.