Favoriet

Algemeen

Top 10 best gelezen op Tuinenparktechniek.nl

Van De Schans en Gebroeders Geens, een Solis op accu en waterstof, de maairobots van Stihl tot de oplaadkoffer van Husqvarna. Dit is de top 10 best gelezen verhalen op Tuinenparktechniek.nl.

Van De Schans en Gebroeders Geens, een Solis op accu en waterstof, de maairobots van Stihl tot de oplaadkoffer van Husqvarna. Dit is de top 10 best gelezen verhalen op Tuinenparktechniek.nl.

De samenwerking tussen De Schans en Gebroeders Geens, de Belgische fabrikant van Knikmops-wielladers, is per 1 juli 2023 ten einde. Het nieuws dat een paar dagen voor het beëindigen van de samenwerking naar buiten kwam, is het best gelezen verhaal op deze website in 2023. De oorzaak van de breuk was een langlopende discussie over de samenwerking en ontwikkeling van de Knikmops-machines.

Op plek twee staat Makita. De fabrikant kwam begin dit jaar met een opvallende noviteit: een magnetron op accu. De magnetron is ontwikkeld voor vakmensen die tijdens de lunch graag warm eten. Het apparaat werkt op twee 40-volts accu’s.

Dat De Schans en de Gebroeders Geens de gemoederen een tijdje hebben bezig gehouden, bewijst de aanwezigheid in de top 10. Want ook de derde plek wordt ingenomen door de bedrijven. Begin augustus werd bekend dat de discussie tussen Gebroeders Geens en De Schans over de Knikmops-ontwikkeling, -productie en de verkoop ervan op zijn eind liep. Als gevolg van een rechtszaak kan De Schans nog 320 Knikmops-wielladers tegemoet zien voor 30 juni 2024.

  1. De Schans en Gebroeders Geens uit elkaar, Knikmops-machines blijven leverbaar
  2. Makita introduceert magnetron op accu
  3. De Schans ontvangt nog 320 Knikmops-wielladers
  4. Solis 16 op accu en waterstof – Voor de toekomst
  5. Gezocht: tuin om te maaien
  6. Zes nieuwe maairobots van Stihl
  7. Blijven knippen
  8. Gras knippen – Dubbele messenbalk
  9. Bobcat komt met kleine kniktrekker
  10. Vier Husqvarna-blokaccu’s tegelijk opladen in nieuwe koffer

Gerelateerde artikelen