JOZ Multivloer beperkt ammoniak-uitstoot

De Multivloer van JOZ uit het Westwoud is een oplossing om de uitstoot van ammoniak te beperken in zowel nieuwe als bestaande stallen. JOZ introduceert de mat tijdens AgroTechniek Holland.
De 4 cm dikke, geprofileerde rubber mat is verkrijgbaar in de breedtes 3, 8, 4 of 4,2 meter. Ieder element is 1,22 meter lang en voorzien van sleuven met een diepte van 2 cm. De urine moet door gaten in de sleuven weg lopen, waarna een mestschuif de dikke fractie naar een afstortpunt schuift. Je kunt de elementen op de balken van een rooster of op een dichte vloer vastschroeven. Zo de mat dus ook te installeren op bestaande vloeren.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.