Draagbare zaagselstrooier

Het instrooien van ligboxen met een beetje zaagsel is over het algemeen nog steeds handwerk. Met de zaagselstrooier van Schippers wordt dat weer een beetje gemakkelijker.

De MS Spreader, zoals het apparaat heet, is bedacht door een melkveehouder. De 40 liter grote kunststof bak, die je met een schouderriem en met de hand draagt, is voorzien van een uitwerprad die de zaagsel op de ligmatten gooit. Zo moet het mogelijk zijn om binnen vijf minuten honderd boxen gelijkmatig in te strooien.

De bak weegt leeg 4 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.