ATH 2014: Schouten Quickfeed met verticale doseerwalsen

De Nederlandse fabrikant Schouten introduceert een compleet nieuwe Schouten-voerdoseerwagen met vier verticale walsen. Met de vier mechanisch aangedreven walsen zal een betere menging van de rantsoencomponenten bereikt worden.

De nieuwe Quickfeed kan met een hydraulische klep de losopening sluiten, de klep schuift als een garagedeur voor de walsen. De nieuwe Quickfeed heeft een brede, hydraulisch aangedreven losband die zowel links als rechts kan lossen. Ook de bodemketting wordt hydraulisch aangedreven.

De nieuwe Schouten Quickfeed heeft korte staande panelen in plaats van lange liggende panelen.

20140913_131216

20140913_132553

20140913_132435

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.