Nieuwe kalverhuisvesting van FleXstal

flexstal persbericht 1FleXstal introduceert een nieuwe vorm van kalverhuisvesting. De stal kan volgens de makers toegepast worden als overkapping voor eenlingboxen of als groepshok.

Het systeem bestaat uit een staalconstructie en een doek dat leverbaar is in meerdere kleuren. Het doek is, zo meldt FleXstal op haar website, bacterie- en schimmelwerend en bestand tegen chloren, logen en zuren.

De vijf standaard typen FleXstal zijn E4.5, E6, E7.2, E8 en de E9.4. Daarbij staan de cijfers voor de breedte van de stal. De nokhoogte kan variëren van 3 tot 4,7 meter. De stallen zijn in elke lengte leverbaar. De standaard FleXstal wordt geleverd inclusief achtergevel en verankering. Als optie is de FleXstal leverbaar inclusief voerhek en draagconstructie. De vanaf prijs van een standaard FleXstal is 3.750 euro exclusief btw.

flexstal persbericht 3

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.