Pasteuriseerder in MilkShuttle van Urban

2014_11_ms_pasteurDe MilkShuttle van Urban kan uitgerust worden met een geïntegreerde pasteuriseerder. Dat meldt de fabrikant. Met de pasteuriseerder worden iemen en bacteriën in de melk door een behandeling bij 63 graden gedood.

Met de pasteuriseerder is de melk beter verteerbaar voor kalveren. Problemen met diarree worden daardoor voorkomen.  De Urban MilkShuttle Pasteur is ontworpen met een koeling in de bodem, onder de tank,  zodat het met kleine hoeveelheden vanaf 10 liter kan pasteuriseren en koelen.

Urban heeft de MilkShuttle, behalve met de pasteuriseerder nog met meer opties uitgerust. Zo zit er een mengtabel in het deksel, kan er aan de handgreep een koplamp worden bevestigd en is het doseerpistool voorzien van een nieuwe terugslagklep waardoor de slang vrij blijft van resten. De MilkShuttle is verkrijgbaar in vier modellen, met een inhoud van 100 tot 250 liter en met of zonder aandrijving.

Milkshuttle

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.