Nieuwe balenafroller van Blaney

De Noord-Ierse machinefabrikant Blaney bouwt een nieuwe balenafroller, de Forager X10. De afroller kan aan beide kanten voeren. Het minimale vermogen dat van de trekker wordt gevraagd is 55 kW (75 pk).

De X10 is 1,88 meter breed en kan daardoor ingezet worden in smalle voergangen. Het concept dat Blaney hanteert, het lift-load-feed concept, zorgt volgens de makers voor werkgemak voor de boer. Alles is vanuit de cabine te regelen.

De Forager X10 is gemaakt voor in de driepuntshef achter de trekker. Daarnaast meldt Blaney dat er ook voor de telescooplader een afroller in de maak is, de Forager X10 L. Groot voordeel van de L-variant is volgens Blaney het feit dat ook de bovenste baal van de stapel gepakt kan worden. Tot slot komen de Noord-Ieren met een afroller waaraan een verstelbaar verlengstuk is bevestigd. De prijs van de Forager X10 is 4.400 Pond, ofwel 6.258 euro.

ForagerX10

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.