Joskin bouwt grote Solodisc bemester

Joskin, de Belgische machinefabrikant, komt met een nieuwe bemester. De zogeheten Solodisc XXL heeft een werkbreedte van maximaal 8,25 meter. De afstand tussen de rijen is 18,75 centimeter, op de ‘normale’ Solodisc is dat 21,5.

De Solodisc XXL is verkrijgbaar met werkbreedte van 6,75, 7,5 en 8,25 centimeter. De werkdiepte kan, door de druk van de cilinders van de hefinrichten aan te passen, ingesteld worden van 1 tot 6 centimeter. De injectie-elementen zijn bevestigd aan een frame en kunnen 20 graden draaien, 10 naar links en 10 naar rechts.

De zogeheten hydraulische antidrup afknijpers blokkeren de leiding door midden van een veer. De Solodisc is voorzien van Section-Control waarmee de secties automatisch in- en uitgeschakeld kunnen worden met behulp van GPS.

solodisc-xxl1

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.