VIDEO: Stalbezoek Firma Vlaming

De Firma Vlaming in De Waal, Texel, heeft een nieuwe stal gebouwd. Een vrijloopstal met een High Welfare Floor van ongeveer 1.300 vierkante meter. Een unicum, want het is het eerste bedrijf met deze vloer, een vrijloopbodem van kunststof die de urine van de mest scheidt.

Met een druk op de knop van de JOZ mestrobot opende Vlaming senior officieel de nieuwe stal. Veehouderij Techniek ging kijken en sprak met melkveehouder Marco Vlaming en met Jacob Noord, de bedenker van de High Welfare Floor.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

1 Reactie op VIDEO: Stalbezoek Firma Vlaming

  1. Avatar leo coumans schreef:

    wordt er ook strooisel gebruikt op de kunstof vloer ivm de eis biomelkvee