Nieuwe rijenbemester Evers Agro

Evers Agro presenteert op Agrotechniek Holland een nieuwe serie bemesters. De bemesters zijn geschikt voor zowel rijen- als volveldsbemesting.

De rijenbemesters zijn ontwikkeld vanwege het actieprogramma Nitraatrichtlijn. Volgens die richtlijn wordt het bemesten van mais in de rij grotendeels verplicht. De rijenbemesters van Evers voldoen aan de richtlijn. De rijenbemesters vormen een aanvulling op het bouwlandbemesterprogramma van Evers.

De bemesters in de nieuwe serie hebben een werkbreedte van zes meter. Daarmee kunnen acht rijen met een rijenafstand van 75 centimeter bemest worden. De buizenrol heeft een diameter van 62 centimeter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.