Agritechnica 2019: Flingk wijzigt kuilhappers

Flingk Machinebouw, de werktuigenfabrikant uit het Brabantse Heeswijk-Dinther, wijzigt de constructie van haar kuilhappers. Verder zijn de happers voorzien een ander mes. Alleen de KHXL-happer blijft ongewijzigd.

Met het nieuwe mes is er minder kracht nodig om de happer door de kuil te duwen. Verder blijft het mes volgens de fabrikant langer scherp. Daarnaast hebben alle happers een grotere haphoogte dan voorheen. De zijwanden van de onderbak zijn kleiner geworden, waardoor je de bak eenvoudiger in de kuil duwt. Het plaatmateriaal van de happer is afgerond, waardoor de klep eenvoudiger door de kuil gaat, aldus de fabrikant.


Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.