Storti Pitbull MT 240 achterin laden

Storti heeft een nieuwe range voermengwagens. De Pitbull MT-serie telt zeven modellen, waarvan de MT 240 met een inhoud van 24 kuub de grootste is. De mengwagen vraagt weinig vermogen en is ook makkelijk te laden met een laadwerktuig met een beperkte hefhoogte.

De Pitbull MT 240 heeft twee horizontale vijzels met een diameter van 580 mm en met de messen erbij opgeteld is de diameter 635 mm. Wil je niet te agressief snijden, dan kun je messen demonteren. De capaciteit van de Pitbull-mengwagens vind je terug in de typeaanduiding. De kleine MT 70 is goed voor 7 kuub. De MT 240 is 24 kuub. Aan de voorzijde van de wagen kun je aflezen hoeveel kg er in de voermengwagen zit.

Het minimale trekkervermogen dat nodig is voor de MT240 is 84 kW (114 pk). De vanafprijs exclusief btw bedraagt 60.000 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.