Nieuwe eenvoudige getrokken harken van Pöttinger

De Oostenrijkse machinefabrikant Pöttinger vernieuwt de eenvoudige getrokken een- en twee-elements harken. De nieuwe TOP 422 A en TOP 462 A zijn voorzien van een enkele rotor en hebben een maximale werkbreedte van 4,20 en 4,60 m.

Daarbij is de rotordiameter 3,3 en 3,7 meter. Beide machines hebben 12 tandarmen. Naar keuze is de hark aan de trekhaak of gatenbalk in de hefinrichting te bevestigen. Dankzij een cilinder op de dissel en het chassis zijn ze hydraulisch uit te heffen. De bodemvrijheid is dan zo’n 50 cm.

Treintjes

De nieuwe Pöttinger TOP 632 A en TOP 692 A zijn beide van het treintjesmodel met twee harkelementen. De werkbreedte van de 632 A is maximaal 6,30 m. De 692 A harkt maximaal 6,90 m breed. Bij het maken van twee zwaden tegelijk is de werkbreedte nog 50 cm groter. Voor een betere bodemvolging is optioneel een tastwiel voor iedere rotor te bestellen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie