Kuhn presenteert Aura voerrobot

De Franse fabrikant Kuhn gaat op 17 september een voerrobot presenteren. Dat maakt het bedrijf in een teaser op Youtube bekend. De presentatie vindt plaats via een livestream vanaf de virtuele beurs Space in Rennes.

Er is nog niet veel bekend over de voerrobot, maar uit de teaser is op te maken dat de voerrobot elektrisch wordt aangedreven en dat de robot zelf voer kan laden. Ook de verlichting aan de voorzijde is te zien.

De Franse nieuwswebsite reussir.fr weet te melden dat de robot geen gebruik maakt van rail- of draadgeleiding, maar dat het z’n weg buiten de stal vindt met behulp van rtk-gps en binnen in de stal met odometrie (route voorrijden) en lidar (sensoren).

Still uit Youtube-video Kuhn France

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie