Krone breidt programma uit met gedragen balenwikkelaar

Krone breidt het programma uit met de EasWrap 150 gedragen ronde balen wikkelaar die ronde balen met een diameter van 1 meter tot 1,5 meter kan wikkelen. De balen mogen maximaal 1.600 kg wegen.

De balenwikkelaar waarvan de arm met een snelheid van 36 tpm draait is volgens Krone de snelste eenarmige wikkelaar op de markt. Het wikkelen gebeurt met een folie van 750 mm die 55 tot 70 procent kan worden opgerekt. De gedragen wikkelaar kan zowel in front- als achterhef worden gedragen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie