Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Blog

Oeps vergeten…

Oeps vergeten… Iedereen kent het wel. De één heeft er iets vaker last van dan de ander, maar vroeg of laat overkomt het iedereen. Hetgeen we vergeten heeft vaak niet je hoogste prioriteit of heeft domweg gewoon onze interesse niet. Helaas zijn het wel vaak de onderwerpen die voor een ander wel van belang zijn of gewoon dagelijkse taken die uitgevoerd dienen te worden.

Waar je voorheen een knoop in je zakdoek legde of met pen op je hand schreef, is hedendaags de smartphone je beste vriend. De smartphone beschikt over apps die je graag helpen herinneren aan je niet primaire taken. Toets het wordt ‘notitie’ maar eens in de Google Play Store en je krijgt meer dan honderden verschillende apps die toepasbaar zijn voor dit onderwerp.

Notitie apps zijn er in alle soorten en maten. Van een simpel notitie blokje tot aan notitie apps waarvan de toepasbaarheid weer zo groot is, dat je voor de bediening van de app hier weer een notitieblokje voor nodig hebt… En zo is er voor ieder wat wils. De meerwaarde van zo’n app heeft zichzelf al bewezen. Kijkend naar het aantal gebruikers die je zijn voor gegaan. Evernote, een vrij uitgebreide notitie app is alleen al in Nederland meer dan 1 miljoen keer gedownload. Wereldwijd heeft de app zelfs meer dan 100 miljoen downloads. Gelijk een leuke opsteker, je hoeft je niet te schamen voor je probleem. Je bent immers niet de enige die een notitie app download.

Voor de mensen die een serieus probleem hebben met hun geheugen en voor degene met de kritische noot… Wat als de batterij leeg is? Er bestaan zelfs apps die je helpen herinneren om je telefoon op tijd op te laden. Is er dan helemaal geen nadeel van een notitie app? Jawel, als je echt geen zin hebt in de klus of opdracht kun je nooit meer zeggen, oeps vergeten…