Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bewaring

Mechatec gaat samenwerken met Grimme

Grimme-dealers in Nederland gaan machines aan de man brengen van Mechatec Box Handling Systems uit Tollebeek (Fl). Mechatec maakt onder meer kistenvullers, kistenstappelaars en kistenwassers.

Grimme-dealers in Nederland gaan machines aan de man brengen van Mechatec Box Handling Systems uit Tollebeek (Fl).  Mechatec maakt onder meer kistenvullers, kistenstappelaars en kistenwassers.

De verkoop van Mechatec-spullen door Nederlandse Grimme-dealers is een eerste stap, vertelt Piet de Jong van Grimme. “Maar als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, zal die mogelijk uitgebreid worden.”

Grimme had er volgens De Jong voor kunnen kiezen om zelf kistenhandlingmachines te ontwikkelen. “Maar voordat zo’n machine er staat, ben je een mooi eindje verder. Mechatec heeft deze machines al. Op deze manier kan Grimme snel meer inhoud geven aan de doelstelling zich te ontwikkelen tot fullliner op het vlak van de aardappelteelt.”

Verkooppunten

Voor Mechatec betekent de samenwerking een uitbreiding van het aantal verkooppunten. Een aantal Grimme-dealers verkocht al Mechatec-machines, maar dat gaat nu gelden voor alle Nederlandse Grimme-dealers.

Gerelateerde artikelen