Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Blog

Van technology push naar market pull

Tijdens de Agrarische Dagen in Someren op zaterdag 7 en zondag 8 september hebben we het eerste prototype van de eTrac aan een groter publiek mogen demonstreren. Vooral de zondag werd heel goed bezocht waardoor veel bezoekers van deze 2 dagen de eTrac voor een eerste keer live konden bewonderen.

Vrijdags voor deze beurs stond er een uitgebreid artikel in het Eindhovens Dagblad.

Voor mij was het allemaal best wel spannend omdat de eTrac voor een eerste keer op transport ging en ik voor een eerste keer het resultaat kon laten zien van het jarenlang ontwikkelen en bouwen van dit eerste prototype. Vooral kinderen bleken heel leuk op de eTrac te reageren. Deze video geeft een impressie van hoe het er in Someren aan toe ging.

Uit onverwachte hoek

Uiteraard was het na de beurs afwachten wat voor reacties er vanuit de markt zouden komen. Na jarenlang de technologie van de eTrac te hebben gepusht zou nu de vraag vanuit de markt moeten komen. Dit gebeurde dan ook, hoewel deze vraag vanuit een volledig onverwachte hoek kwam. Op dit moment kan ik daar inhoudelijk nog niet zo heel veel over zeggen maar mochten wij invulling mogen geven aan deze vraag dan zou dit een prachtige doorbraak van het project zijn. We zouden daarmee de serieproductie van de eTrac kunnen starten. De komende maanden blijft het dus nog even duimen op een goede afloop. In een volgend blog hoop ik wat meer te kunnen vertellen over de mogelijk eerste toepassing van de eTrac.

Gerelateerde artikelen