CowManager introduceert Fertilty Insights

CowManager introduceert Fertility Insights. De update geeft meer inzicht in de vruchtbaarheid van koeien. Fertility Insights verzamelt, beheert en verwerkt 24 uur per dag de vruchtbaarheidsstatus.

De nieuwe tool van CowManager heeft een algoritme dat voortdurend vruchtbaarheidsgegevens van CowManager en andere managementsystemen combineert. De data van CowManagers’ oorsensor wordt gecombineerd met gebeurtenissen en tijdsintervallen in een nieuw overzicht: Fertility Insights. Het systeem ondersteunt melkveehouders bij het kiezen voor inseminatie, minimaliseert drachtcontroles en stress en het bespaart tijd.

Fertility Insights is beschikbaar sinds de laatste update in juni.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.