Nieuwe voorraadbunker van Sieplo

Sieplo, fabrikant van voersystemen, introduceert een nieuwe voorraadbunker. De bunker valt op door de compacte, robuuste bouw. Het uitdoseersysteem moet de stofontwikkeling reduceren.

De nieuwe voorraadbunker is geschikt voor kalverhouders met een beperkte ruimte voor stro-opslag en mengen. De binker kan strobalen van 20 tot 400 kg aan, in alle gangbare maten. Het ontwerp zorgt ervoor dat het stro zo min mogelijk in beweging is. Daardoor blijft de structuur van het stro goed en ontstaat er zo min mogelijk stofontwikkeling.

De Sieplo bunker komt na de zomer op de markt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.