DeLaval voegt V310 toe aan robotprogramma

Melkmachinefabrikant DeLaval introduceert een nieuw model aan de VMS productserie. De V310 wordt geleverd met een vruchtbaarheidsmanagement-module, die automatisch tocht en dracht detecteert tijdens het melken.

De V310 komt een jaar na de introductie van de VMS V300. Het grootste verschil is dat de nieuwste versie standaard uitgerust is met RePro. RePro geeft melkveehouders realtime inzicht in de vruchtbaarheidsstatus van de koe. Vervolgens geeft de V310 een aanbeveling over de uit te voeren handeling.

Op basis van bemonstering en het analyseren van progesteron worden alle typen tocht inzichtelijk, is er een drachtbevestiging en detecteert het systeem koeien die een afwijking in hun vruchtbaarheidscyclus hebben.

Het nieuwe DeLaval melksysteem is vanaf 1 januari 2020 leverbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.