Nieuwe led-armaturen van Agrilight

Agrilight uit Monster introduceert in oktober nieuwe led-armaturen voor in de stal. De nieuwe serie armaturen, Agriled 3 genaamd, zijn onder meer geschikt voor gebruik in huisvesting voor melkvee, jongvee en droge koeien.

De Agriled 3 Serie bestaat uit 3 nieuwe armaturen en is verkrijgbaar in 5 varianten, variërend in lichtsterkte tussen 19.800 lumen en 35.600 lumen. De armaturen zijn ontworpen om dierenwelzijn en melkproductie te stimuleren en zijn optioneel leverbaar met rood controlelicht.

De armaturen zijn speciaal ontworpen voor de stal, ze zijn robuust robuust en voorzien van digitale aansturingtechniek. Met reflectortechniek wordt er gezorgd voor een gelijkmatige lichtverdeling in de stal.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie