BVL viert jubileum met zwarte voermengwagens

De Duitse fabrikant BVL (Bernard van Lengerich) komt ter gelegenheid van het 160-jarig bestaan met een gelimiteerde Black Edition voermengwagen.

De gelimiteerde serie is in een zwarte kleur gespoten in plaats van in het bekende BVL-rood. De jubileumwagens behoren allemaal tot de V-MIX Plus serie met 1 of 2 vijzels. De wagens zijn leverbaar met een kuipinhoud van 6,5 tot 30 kuub.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie