Emmers vervoeren met EmmerTransporter

Een groep studenten van de Aeres Hogeschool heeft een oplossing bedacht voor het schoonmaken en vervoeren van drinkemmers. De EmmerTransporter is zo ontworpen dat vieze emmers, met de speen omhoog opgehangen kunnen worden.

Door de emmers schuin met de speen omhoog op te hangen, drupt er geen restmelk uit. Na het schoonmaken worden de emmers ondersteboven opgehangen, zodat er geen vliegen of stof in terecht kan komen.

Voor het voeren kunnen de emmers snel van de kar worden afgepakt. Is het voeren achter de rug, dan is het omgekeerd ook een snelle handeling. Een volle kar kan vervolgens eenvoudig naar de spoelplaats worden gereden.

Foto: Facebook.com/studentbedrijf

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie