ASA-Lift en Grimme gaan samenwerken

ASA-Lift, de Deense fabrikant van oogstmachines voor de groenteteelt, gaat een samenwerkingsverband aan met het Duitse Grimme. Naast aardappelen en suikerbieten kan Grimme zich nu meer gaan richten op wortelen, uien, prei en broccoli.


ASA-Lift bouwt al 75 jaar oogstmachines. Met de hulp van Grimme zal de fabriek van ASA-Lift verder worden uitgebreid. Ook zal het verkoopteam van de Deense fabrikant worden versterkt met mensen van Grimme.

In Ierland en Groot Brittannië vindt de onderdelenvoorziening en service van ASA-Lift machines nu plaats via Grimme dealers. Vooralsnog lijkt het erop dat de blauwe machines van ASA-Lift nog niet in een Grimme sausje worden verkocht.

Laust Sørensen van ASA-Lift (links) en Franz Grimme (rechts).

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de LandbouwMechanisatie nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.