Agile Manufacturing assembleert Claas trekkers

Agile Manufacturing gaat in Noord-Amerika trekkers van Claas assembleren voor aflevering. Beide partijen hebben daartoe een overeenkomst gesloten. Dat meldt Argus Leader.

Door de samenwerking kunnen de Claas trekkers voor de Noord-Amerikaanse markt, met name de Xerions, ter plaatse worden geassembleerd. Agile Manufacturing is in Noord-Amerika als producent van Miller laders en GrabTec.

Op dit moment kennen de Noord-Amerikanen Claas  vooral door de Jaguar hakselaars en de Lexion maaidorsers. Met behulp van Agile Manufacturing hoopt Claas ook als het gaat om trekkers meer voet aan de grond te krijgen.

20131024_claas_xerion_1

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.