Hand Engineering toont Minigrazer

Het Ierse Hand Engineering toonde op de Nationale Ploegkampioenschappen zijn nieuwe Minigrazer. De machine is in twee groottes verkrijgbaar.

Er is een 5 kuubs uitvoering met een trommelmaaier die een werkbreedte heeft van 2,1 meter. Ook is er een kleinere 4,5 kuubs variant met een trommelmaaier met werkbreedte van 1,85 meter. Standaard zijn de Minigrazers uitgerust met 500 mm brede lagedrukbanden. De prijs van de machine is ongeveer 24.000 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.