Mitas presenteert nieuwe banden voor oogstmachines

Bandenfabrikant Mitas presenteert nieuwe banden voor oogstmachines. De fabrikant, onderdeel van de Trelleborg groep, breidt het assortiment uit met de 900/60 R42 en de 900/60 R38 band.

Mitas bracht eind 2016 de twee types CHO banden op de markt. De zogenaamde CHO-banden zijn ontworpen voor oogstmachines, graankarren en soortgelijke voertuigen. De nieuwe 900/60 R38 band heeft een hoger laadvermogen dan de voorganger.

Negen maten

De 900/60 R42 band is geheel nieuw in het assortiment. De CHO banden kunnen werken met hoge laadvermogens bij lage bandenspanningen. De bandenserie bestaat nu uit negen maten. In het eerste kwartaal van 2017 verschijnen er nog drie extra maten meldt Mitas.

Mitas CHO band

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.