Stads-pickup voor groenwerkers

Groenwerkers die actief zijn in het stedelijk gebied kunnen zich sinds kort verplaatsen met de stads-pickup van Indimo. Deze driewieler is leverbaar met een 25 kW sterke 2-cilinder benzinemotor of met een 72-Volt accupakket.

De City Pickup, zoals Indimo hem noemt, is geschikt voor twee personen. De topsnelheid ligt afhankelijk van de uitvoering op 85 of 110 km/h. De benzineversie weegt 730 kg; de accu-versie 970 kg. Die laatste heeft een actieradius van maximaal 150 km; het laden van de accu’s neemt zo’n acht uur in beslag. De inhoud van de benzinemotor is 586 cm3; deze kan putten uit een tank van  21 liter. De prijs van de benzineversie ligt rond de 7.600 euro; voor de accuversie is dat bijna elf mille. De laadbak heeft de binnenafmetingen b x l x h van 127 x 105 x 35 cm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.