GTH 2015: Knegt als primeur groentechniek

Het Chinese trekkermerk Knegt is al negen jaar actief in Nederland, maar maakt nu op de GTH in Biddinghuizen voor het eerst zijn opwachting op een beurs voor groentechniek. Knegt opereert vanuit het Brabantse Veldhoven.

DSC_3434

Kick Kotzias van Knegt International zegt dat Knegt tot nu toe vooral haar pijlen richtte op de paardenhouderij. Van daaruit wil het merk nu ook de sector van de tuin- en park techniek veroveren. Volgens Kotzias maakt zijn merk daar zeker kans door de goede prijs-/prestatieverhouding. Het model 404 G2 (rechts op de foto) heeft 40 pk motorvermogen, vierwielaandrijving en kost 12 mille exclusief de btw.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.