Aanpassing aan John Deere maaiers

John Deere heeft de handmaaiers C52KS en de R54RKB een update gegeven. In plaats van een Subaru-motor hebben beide machines er nu een van Kawasaki. Naast de handmaaiers heeft de fabrikant ook de Zero Turn zitmaaier Ztrak geüpdatet.

De Zero Turn maaier heeft onder meer een nieuw maaidek gekregen. De werkbreedtes varieren van 107 tot 122 centimeter. Sommige maaidekken, afhankelijk van het model in de Ztrak-serie, is voorzien van Mulchcontrol. Met een hendel is omschakelen naar een zij-uitworp mogelijk. Naast deze aanpassingen is ook de brandstoftank vergroot. Die was 13 liter en is nu 17 liter.

Aan de handmaaiers, die nu dus voorzien zijn van een Kawasaki-motor, heeft John Deere verder niet veel gedaan. De C52KS heeft een aandrijving met variabele snelheid gekregen. Er kan gemaaid worden met een gang van 2,9 tot 4,8 kilometer per uur. (Greenkeeper)

Ztrak-John_Deere

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.