Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

Abemec wint verkiezing Beste LMB 2014

De winnaar van de verkiezing Beste LMB is Abemec Sevenum. De aanwezigen zagen vrijdag 11 april hoe bedrijfsleider van Abemec, Robert van Rijswick, de award in ontvangst nam van juryvoorzitter Broer Burghgraef.

Abemec Sevenum versloeg de twee andere finalisten van de verkiezing Beste LMB, te weten Bakker Ulrum en Vlaming Zwaagdijk. Bedrijven die allemaal sterk van elkaar verschillen. Volgens de jury heerst bij alle bedrijven dezelfde geest. Een goede en snelle dienstverlening van hoge kwaliteit staat daarbij voor alle drie finalisten voorop. Service, 24 uur per dag, 7 dagen per week is het adagium.

Feeststemming

In een van de loodsen van PTC+ in Ede begon vrijdagmiddag 11 april rond de klok van vier het feest in aanloop naar de uitreiking. Touringcars stuurden het terrein op om de supporters van de top drie genomineerden af te zetten. En of het nou aan het mooie weer lag of aan de biertjes in de bus, de stemming was opperbest. Dat de Abemec-vestiging in het Limburgse Sevenum de titel Beste LMB 2014 in ontvangst mag dragen, komt volgens de vijfkoppige jury vooral door de wijze waarop het management en de werknemers van het mechanisatiebedrijf continu inspelen op de markt en de ontwikkelingen in de regio. Het mechanisatiebedrijf levert service van hoge kwaliteit en met hoge snelheid. Daarnaast heeft het financieel en organisatorisch de zaken goed voor elkaar en zorgt het goed voor haar personeel. Dat het bedrijf onderdeel is van een groter concern is daarbij een pre. De groep aanhangers van Vlaming zette na de uitreiking van de Beste LMB Award de polonaise in. Het leek een afleidingmanoeuvre, want tien minuten later stonden de Noord-Hollanders met de Award te juichen. Een geintje moet kunnen en, zoals Robert Van Rijswick zei net na de bekendmaking: “Dit is mijn eerste biertje, maar zeker niet mijn laatste. We doen ons best tot het laatst te blijven.” En zo geschiede; Abemec, Vlaming en Bakker gebroederlijk naast elkaar.
Robert van Rijswick, bedrijfsleider van Abemec Sevenum, met de award.

Gerelateerde artikelen