Zinger breidt programma Gandy strooiers uit

Zinger_GANDY_strooierZinger Mechanisatie uit Borger heeft het programma Gandy strooiers uitgebreid. Reden voor de uitbreiding is volgens het Drentse bedrijf de toenemende belangstelling voor precisiezaaien en precisiebemesting.

Gandy strooiers zijn inzetbaar voor de aanwending van granulaten, fijne zaden, graszaden en korrelvormige stoffen. De strooiers zijn leverbaar met 1, 2, 3 en 4 uitlopen. De aandrijving van de machine kan zowel mechanisch als elektrisch gebeuren. Met de standaard elektromotor kunnen eventueel twee units worden aangedreven, zo meldt Zinger.

De kunststof voorraadbakken hebben een capaciteit van 30 of 68 liter en kunnen worden voorzien van een zogenoemde loch and load deksel.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.