Sieger drainagereiniger registreert met gps

Sieger Machinery uit Haaksbergen introduceert de Drain-Jet One Touch. De drainagereiniger kan met een knop in de cabine bediend worden en registreert het reinigen met behulp van gps.

De nieuwe drainagereiniger heeft de naam te danken aan de ene knop voor de bediening. Daarmee wordt de machine bijvoorbeeld van rijstand omgezet in de werkstand. De gps-techniek registreert het reinigen en eventuele verstoppingen. Op die manier ontstaat er een digitaal overzicht per perceel waarop de onderhoudsstatus van het drainagesysteem af te lezen is.

Opbrengsten

Door gebruik te maken van gps is het mogelijk om bijvoorbeeld de opbrengsten te herleiden naar de kwaliteit van het drainagesysteem.  De nieuwe Drain-Jet One Touch heeft een spoelslang van 500 meter slang en vier wielen die worden aangedreven met twee hydraulische motoren. Het leeggewicht van de reiniger is 680 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Geef een antwoord