Fendt Vario 313 best verkopende model in Duitsland

De Fendt Vario 313 was met 790 trekkers vorig jaar het best verkopende model in Duitsland. Ook de nummer 2 en 3 komen uit Marktoberdorf: de Fendt Vario 724 (708 stuks) en de Vario 516 (450 stuks). Dat meldt DLZ Agrarmagazin.

De top drie is verantwoordelijk voor 6 procent van het totaal aantal nieuwe trekkers dat vorig jaar in Duitsland werd afgezet. Niettemin verkocht John Deere in Duitsland de meeste trekkers: 6.279 stuks. Daarbij past de opmerking dat het hier om alle trekkers gaat, dus ook om de compacttrekkers. In dat segment is John Deere wel, maar Fendt niet actief.

De nummer 4 en 5 zijn de zwaarste modellen uit een serie. Zo is het best verkopende John Deere-model de 6215R (414 stuks, goed voor een plek 4) en bij Claas is dat de Arion 650 (403 trekkers, goed voor plek 5 op de lijst van best verkopende trekkermodellen).

Fendt 313 Vario (Foto: Fendt.com)

Fendt Vario 313 (Foto: Fendt.com)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
1 Reactie op Fendt Vario 313 best verkopende model in Duitsland
  1. Avatar Ferry schreef:

    Fendt beweerd al jaren dat zij de nr. 1 zijn in Duitsland. Dat ze niet actief zijn in het lagere segment betekent dat ze al jaren nr.2 zijn!!!! JOHN DEERE IS DE ONBETWISTE MARKTLEIDER IN DUITSLAND. Productie aantallen: Fendt rond de 15 tot 18000 trekkers, John Deere al jaren meer dan 30000 stuks………….