Continental-radarsensor detecteert inhalend verkeer

Inhalend verkeer zorgt regelmatig voor gevaarlijke situaties op de weg. Continental komt met de ‘left-turn assist’, een radarsensor die inhalend verkeer detecteert en je vervolgens waarschuwt.

Dankzij radartechnologie ziet de sensor naderende voertuigen op maximaal 250 meter afstand aan komen. Zodra een voertuig je inhaalt dan gaat er een lampje branden en je hoort een geluidssignaal. De sensor wordt gepresenteerd op vakbeurs Agritechnica in Hannover.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.