Kuhn gaat TKS voerrobot verkopen

20140917_tks_voerrobot_1De Franse landbouwmachinefabrikant Kuhn heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Noorse TKS. Kuhn gaat de voerrobot van TKS onder eigen naam in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verkopen.

TKS ontwerpt, ontwikkelt en produceert al zo’n tien jaar automatische voersystemen. Kuhn gaat een industrieel en commercieel partnerschap aan voor wat betreft het automatisch voeren van herkauwers met het Noorse bedrijf, zo laat het weten. Dat komt er op neer dat er voorlopig een Kuhn sticker in voorgenoemde landen op de machine komt. Later zullen de bedrijven het voersysteem ook samen ontwikkelen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.