Sieplo bouwt rvs-freesbak

Sieplo, de voerbakkenfabrikant uit Lunteren, heeft een nieuwe freesbak gemaakt. De bak heeft een hoge freescapaciteit, meent de fabrikant, waardoor hij snel is gevuld. En natuurlijk laat de frees een strakke kuilwand achter. Of dat nu een gras- of maiskuil is.

De bak is robuust uitgevoerd en is er in de breedte-maten 120, 150, 180 en 210 cm. De freesbak past dan ook op compacte knikladers maar de grotere versies zijn met hun modulaire aanbouwdelen ook aan grote shovels te koppelen. In dat geval kun je snel een voermengwagen laden. Zoals alle voerbakken van Sieplo is ook de freesbak uitgevoerd in roestvaststaal, wat voor een lange levensduur moet zorgen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.